CPT zoekt een Business Developer en Productiemedewerkers

________________________________________

CPT is een bedrijf dat composiet tankcontainers voor het bulkvervoer van vloeistoffen produceert en verkoopt. In korte tijd heeft het bedrijf de lichtste tankcontainer ter wereld ontwikkeld. Hiermee kunnen vloeistoffen efficiënter en milieuvriendelijker getransporteerd worden. CPT levert onder de naam Tankwell.nl dit unieke en innovatieve product.

Ga jij de uitdaging aan de markt voor een uniek product te ontwikkelen?

 CPT is een jonge, snelgroeiende onderneming. Innovatie en vernieuwing zijn continu aan de orde: Dit geldt voor de nieuw ontwikkelde productiemethodes, maar ook voor nieuwe producten en diensten. De productiekant ontwikkelt zich snel, van een werkplaats-achtige omgeving naar een professionele, efficiënte productieorganisatie. Aan de marketing-zijde is de ambitie een volgende stap te zetten met de bedoeling meer initiatief te nemen bij de verdere toepassing van het wereldwijd, unieke product. Als onderdeel hiervan zoekt CPT een

BUSINESS DEVELOPER

Taken en verantwoordelijkheden

Als business developer werk je mee aan de ontwikkeling van de markt voor lichtgewicht composiet tankcontainers. Door verdieping in de activiteiten en logistiek van chemie- en voedingsmiddelenbedrijven breng je in kaart waar kansrijke business cases liggen voor de toepassing van ons wereldwijd uniek product voor meer efficiënte en duurzame logistiek.

Door logistieke stromen, relevante regelgeving en technische achtergronden die bij het transport van specifieke vloeibare producten komen kijken in ogenschouw te nemen, ontwikkel je een logistieke oplossing die meerwaarde biedt in de keten. Indien nodig regel je de uitvoering van benodigde testen of pilots. Je bent in staat om op het juiste niveau te overleggen met logistieke dienstverleners en partijen die vloeistoffen laten vervoeren, waarbij je een goed gevoel hebt voor de belangen van alle betrokken partijen.

 Het resultaat van je werkzaamheden is dat de composiet tankcontainers ingezet gaan worden voor specifieke productstromen, waarbij de gehele keten voordeel heeft van de betere efficiency en de lagere CO2-uitstoot.

Wie zoeken we?

De business developer die we zoeken heeft een HBO/WO werk- en denkniveau, iemand met een sterk analytisch vermogen en een goed commercieel gevoel. Kenmerkend is daarnaast dat je initiatiefrijk bent en goede contactuele vaardigheden hebt. Een technische basis is een voorwaarde, waarbij je bij voorkeur een chemische of chemisch technologische achtergrond hebt. Kennis en ervaring met logistiek vormen uiteraard een pré.

Belangrijk is dat je avontuurlijk bent ingesteld en je het een uitdaging vindt mee te werken aan de ontwikkeling van de toepassing van lichtgewicht tankcontainers.

Als je ervaring hebt in een vergelijkbare functie, productontwikkeling, of andere werkervaring die raakt aan de omschreven functie, en je bent bereid een overstap te maken naar deze rol bij een jong, uitdagend bedrijf, reageer dan.

Wat bieden we?

Bij CPT ga je aan de slag binnen een jonge, dynamische, ambitieuze organisatie die een snelle groei doormaakt. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan en mee te groeien met een innovatieve onderneming met een uniek product dat duurzamere logistiek mogelijk maakt. 

CPT biedt je een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie of sollicitatie…
neem contact op via info@c-p-t.nl of 0227663235
 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

________________________________________

PRODUCTIEMEDEWERKER

CPT / Tankwell produceert tankcontainers voor het vervoer van vloeistoffen. Doordat de tank gemaakt is van vezelversterkte kunststof, zijn Tankwell tankcontainers de lichtste tankcontainers in de wereld. Het gebruik van deze tanks zorgt voor grote brandstofbesparing bij het transport van vloeistoffen.

De Tankwell tankcontainers worden gemaakt in onze fabriek in Wieringerwerf. Door snelle groei van de productie, zoekt het bedrijf nieuwe productiemedewerkers.

Heb jij een technische achtergrond en kun je goed werken in een team?

  • Technische opleiding of ervaring, bijvoorbeeld: composiet-, metaal-, installatie-, productietechniek of in de bouw
  • Taal: Nederlands en/of Engels
  • Zelfstandig, verantwoordelijk en goed in samenwerken met collega’s
  • Bereid om nieuwe technieken te leren

Heb je belangstelling om bij ons te komen werken als full time:

PRODUCTIEMEDEWERKER

stuur dan je CV naar: info@c-p-t.nl

________________________________________

PRODUCTION EMPLOYEE

CPT / Tankwell produces tank containers for transportation of liquids. Due to the application of fibre reinforced plastics in the tank, Tankwell tank containers are the lightest in the world. Using this product for the bulk logistics of liquids results in a big reduction of fuel consumption. 

Tankwell tank containers are manufactured in a production plant in Wieringerwerf. Due to the fast growth of the production output, the company is looking for new production employees.

Do you have a technical background and are you a team worker?

  • Technical education and/or working experience, like: composite, metal, installation or building industry or any other experience with technical production.
  • Language: Dutch and/or English
  • Self-supporting, responsible, team player
  • Willing to learn new techniques

Are you interested to work on a full time base as:

PRODUCTION EMPLOYEE

send you CV to info@c-p-t.nl