Werken of stage bij CPT

Werken of stage bij CPT

Werken bij CPT

Wij vinden het essentieel een sterk team medewerkers op te bouwen die zich verantwoordelijk voelen voor de productie en levering van een high tech, kwaliteitsproduct met toegevoegde waarde voor onze klanten. Producten waar we trots op zijn. 

Werken bij CPT, betekent dus werken in een team. Goede samenwerking vormt de basis voor succes en plezier in het werk. Een goede sfeer, respectvol met elkaar omgaan in een open cultuur vinden wij heel belangrijk. Dit zijn ook de randvoorwaarden om te komen tot continue verbetering van onze kwaliteit, productieprocessen en producten. Maar ook voor ons streven een inspirerende werkomgeving te creëren waarin iedereen zich ontwikkelt naar eigen vermogen en wensen. 

Productiemedewerker bij CPT

Voor versterking van ons team zoeken we regelmatig mensen met een technische achtergrond. Welke richting is niet van belang, als je maar handig bent, technisch inzicht hebt, goed nadenkt over je werk en precies en nauwkeurig werkt. Opleiding krijgt je tijdens het werk 'on the job' van een ervaren collega's. Doordat je rouleert over de werkstations kun je veel leren en is er veel afwisseling in het werk.

Belangrijk is natuurlijk dat je graag wilt leren, dat je goed kunt samenwerken met collega's waarmee je met veel eigen initiatief het werk oppakt. Het is een baan voor mensen die weten van aanpakken en mee willen bouwen aan een mooi bedrijf. 

Engineer bij CPT

Voor uitbreiding van ons productportfolio, nieuwe ontwikkelingen van onze producten, processen en technologie zoeken wij regelmatig engineers op HBO/WO niveau.

Hou je van uitdaging, ben je er van overtuigd dat jij wel een oplossing kan vinden, wil je graag het resultaat van je werk zien en geef je graag mee vorm aan een prachtige onderneming? Misschien pas je wel in ons team.

Stage of afstudeeropdracht bij CPT

Bij CPT zijn er altijd mogelijkheden voor stage en afstudeeropdrachten op HBO of WO niveau. Het kan gaan om technische onderwerpen of onderzoek op logistiek, bedrijfseconomisch vlak.

Heb je belangstelling stuur je motivatie en CV naar info@c-p-t.nl